Qui som?

Qui hi ha darrere “Ulleres per Esquerrans”?

Darrere d’aquest projecte, els que pensem, escrivim, dibuixem, qüestionem, formem, ens trenquem les banyes pensant nous continguts i maneres de fer-vos arribar conceptes rocambolescos de manera senzilla i amb humor… estem la Mariona i l’Amat!

Som dues persones amb moltes inquietuds per qüestionar-nos el que fem, investigar el món social que ens envolta, explorar-nos a nosaltres mateixes, repensar el nostre dia a dia i transmetre de forma escrita, il·lustrada o vivencial tot allò que pensem i vivim.

L’Amat és educador social i facilitador. S’ha format, treballat i escrit en l’àmbit de gènere, específicament en coeducació, empoderament de joves i prevenció de violències de gènere en l’àmbit educatiu amb infants, joves i educadores. També fa l’acompanyament a homes en procés de consciència i transformació col·lectiva en perspectiva feminista. Està estudiant de Psicologia Orientada al Treball de Processos. Actualment és formador i facilitador a Ulleres per Esquerrans, Esberla SCCL i Fil a L’Agulla. També investiga i publica articles a Ulleres per Esquerrans.

La Mariona és antropòloga social, especialitzada en teoria política feminista i polítiques d’igualtat amb perspectiva de gènere i feminista a l’Institut Interuniversitari d’Estudis de Dones, Gènere i Ciutadania. S’ha format, treballat i escrit en l’àmbit de la coeducació i la transformació organitzacional proequitat de gènere. És facilitadora del programa d’empoderament Grundkraft i s’ha iniciat en la facilitació de grups sota el paradigma del Treball de Processos. És sòcia fundadora de L’Esberla, on treballa de formadora, facilitadora i consultora. També investiga, publica articles i forma des d’Ulleres per Esquerrans.

Tot i ser persones que estem posades en mil projectes d’associacionisme teníem moltes ganes d’engegar aquest blog on escriure, dibuixar i promoure formacions i tallers per suggerir preguntes i noves maneres de mirar el món, les relacions i a nosaltres mateixes. Esperem que el gaudiu tant com nosaltres escrivint-lo!

 

 

Anuncis